,

Zašijemo vse!


Izbor tkanin je šele polovica projekta, saj le strokovno šivanje zagotovi kvaliteten končni izdelek. Zavese so zahtevne tkanine za šivanje. Potrebni so znanje, izkušnje, strokovnost in kvalitetni šivalni stroji, zato za nas šivajo usposobljene krojačice in šivilje na profesionalnih šivalnih strojih. Zašijemo zavese na učinek valov, klasične zavese z nabornim trakom, ročno gubane zavese, panele in gubane roloje, prevleke za blazine, srajčke za stole ter vse namizno in posteljno perilo.


Pred naročilom vam svetujemo in preverimo podane mere končnih izdelkov. Pred oddajo gotovega  izdelka, pa gre ta še skozi končno kontrolo dimenzij in izdelave. Zavese vam predamo zlikane in jih lahko takoj obesite.


Pri prevzemu izdelkov vam priporočimo tudi navodila za vzdrževanje, saj bodo zavese in ostale tkanine le s pravilno nego dolgotrajno ohranile prvoten izgled in kakovost.


Zaupajte nam svoje ideje, mi pa jih bomo spremenili v resničnost, ki bo očarala vaš prostor. Obrnite se na nas in nam zaupajte, da vaš dom zaživi s šivanimi izdelki po vaši meri.


Kot zanesljiv poslovni partner sodelujemo tudi z inženiringi, notranjimi oblikovalci in arhitekti.